söndag, september 18, 2005

Det går framåt

Några dar sen sist. Mycket plugg har det blivit. This organization-stuff is killing me. Men det går framåt.

För de intresserade kan jag ju nämna hur examinationen på denna kurs ser ut. Förutom en tenta om två och en halv vecka så ska det göras ett 10-sidors PM i form av ett grupparbete, en personlig skriftlig reflektion av en bok samt ett mindre grupparbete där vi ska presentera ett befintligt eller avslutat projekt utifrån boken "Effektivt projektarbete", ett måste för alla projektledare... not? Tråkigare bok har jag sällan skådat. Nåväl, allt detta ska vara klart inom en dryg vecka. Puh.

Att försöka samarbeta med fyra människor man aldrig har träffat, och tillsammans välja ett företag, göra en intervju, läsa tung litteratur och skriva en gemensam analys är väl inget drömscenario direkt. Men det går framåt.

Några det också går framåt för är Dangerwalk, ett soul och funk-inspirerat band från Östersund. Med ett schysst basgroove, jazziga beats och scratch tillsammans med ett tydligt Hendrix-inspirerat gitarrspel bjöd de det fåtal besökare på Plaza i fredags på en underhållning utöver det vanliga. Den skicklighet och spelglädje de bjuder på är svår att komma i närheten av. Dangerwalk är ekvilibrister hela vägen och aldrig förutsägbara. Bilden är tagen av undertecknad i replokalen under hösten 2004 och visar medlemmarna Erik Edlund, trummor, "Baga" Backlund, bas, Stefan Edfeldt, gitarr och Kape, scratch.

Det går framåt... också för PoesiRum som har haft sitt första medlemsmöte i egen möblerad lokal. Lite kallt fortfarande, inte så ombonat men med goda förutsättningar för att bli en kreativ miljö. På lördagen, igår, tog vi poesin till ett stort växthus på Stortorget där vi medverkade under Den Europeiska Trafikantdagen. Några dikter framfördes, en med hjälp av megafon (!) inför flanerande besökare. Kanske inte det bästa arrangemanget men... det går framåt.


Vissa saker tycks däremot bara gå bakåt...

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Staffer talks trash about S.W. Virginia
If you are working for a political candidate but don't much like where you're doing it, it's probably still not a good idea to post your negative views for everyone to see on the Internet.
Great Blog! If you have time see my business management software related site. enjoy! It pretty much covers
business management software related stuff.

1:50 em  

Skicka en kommentar

<< Home